Wednesday, April 15, 2009

Alhamdulillah..

I just finish my Discourse Analysis presentation on 3 pm just now. Alhamdulillah..syukur sangat-sangat coz Prof. Jason tak marah ira macam yang dia wat sem lepas. I’m really happy with the feedback that he gave me. Even he had several times interrupted my presentation, overall..he didn’t say anything bad or cruel about my presentation.. He does like what I had present coz ira refer semua tu dari artikel dan journal dari famous people from Pragmatic field. Astagfirullah..sesungguhnya,tak mudah nak impress or dengar dia puji apatah lagi suka dengan presentation orang.. Setelah the whole sem he hurted my feelings..today, I’m glad that I have finish my DA presentation dengan result and kepuasan yang agak diluar jangkaan. At least, dah lepas satu perkara..
Sekarang, ira kena prepare pula untuk presentation Phonology on this coming Friday. I do hope that I can once again impress him like what I did today. InsyaAllah, ira akan cuba untuk buat yang terbaik.. Minggu depan, exam final akan start. Huhuhu.. I’m quite worry about the coming final exam because the final exam is just around the corner; less than one week. Within this week, I hope that I able to finish then submit my DA assignment.. Assignment Phonology, tak sentuh lagi ne tau.. Dalam masa yang sangat limited, I have to finish both of Prof. Jason punya asment..and I also have to study for my final paper.. Adui, susahnya nak dapat degree!!

Apa-apapun, I’m really thankful dengan apa yang jadi masa pembentangan tadi. Alhamdulillah!!

2 comments:

  1. syukurlah..

    jd bl lagi mo pi rumah ku??
    ko suka kan.. haha..~=))

    ReplyDelete
  2. ya la tu.. nnt aku dtg myibuk ya? =P

    ReplyDelete