Friday, May 8, 2009

Lari..

Gila betul la apa yang ira baru wat kejap tadi.. Gila yang memang sah gila! Adui...

Hari ne, ira patut hantar assignment Phonology ira. Wajib hantar sebelum jam 12 tengah hari. Tapi, seperti biasa (untuk orang macam ira)..ira hantar lewat. Taklah lewat sangat, dalam kurang setengah jam lewat gitu. Dahlah ira tak wat seperfect yang mungkin assignment tu..ada hati lagi lah pula ira hantar lewat.. Huhuhu.. Sesungguhnya, ira tak berniat pun.. Masalah penggunaan laptop kat uma ba tu.. Mum and aiman berebut nak guna latop untuk main game. T'aniaya ira kejap gara-gara game..

Nak di jadikan cerita, masa hantar assignment tu..ira trylah wat sesenyap mungkin.. Fikir-fikir..nak hantar men selit jbawah pintu. Masa tu, PJ tu ada dalam bilik dia.. Ingat dah buat sesenyap mungkin, tapi..dia perasan juga la pla. Pastu, dia keluar and panggil nama ira.. "Nik Syahidatul...." Yang bingungnya..ntah napa ira tiba-tiba rasa kecut! Then, ira lari sepantas mungkin; bersembunyi dalam tandas.. Ya Allah, tak pernah dibuat orang betullah keja yang ira wat tadi tu kan? Apasal ira lari ek? Gila..gila!! Punyalah kuat dia jerit nama ira.. Masa ira kat dalam tandas pun, suaranya masih kedengaran.. Apa ke halnya dengan ira n?! Adui..ira takut o.. Habislah ira kena pas ni tau...

HABISLAH IRA!!!(T_T)

3 comments:

  1. Salam ziarah. Such a great blog.

    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete
  2. Sape la 'Ratong' ne ek?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Terima kasih Ratong.. ^_^

    ReplyDelete